2019 İlkbahar/Yaz defilelerinden dikkat çeken trendler…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlkbahar/Yaz söz konusu olunca rengarenk bir sezon canlanıyor gözümüzde.. 

2019 bahar sezonunun rengi resmi olarak: Bej. Ricardo Tisci, Burberry ile ilk sezonunda klasik trençkotun 50 tonuyla sezonun en büyük trendini ilan etti. Max Mara ve Balmain gibi moda evleri de birbirinden çeşitli bejlerle noktayı koydu. Baştan ayağa bej kombinler önümüzdeki bahar sezonunun en şık looklarını oluşturacağa benziyor.

Chanel ise ilk olarak bisiklet şortlarını 1999 yılında kullanmıştı. Linda Evangelista’nın taşıdığı bu look’un benzerini 2019 podyumunda Anna Ewers taşıdı. Bu da demek oluyor ki bisiklet şortları resmi olarak geri döndü.

Önümüzdeki bahar sezonunda kafanıza bir şey takmadan tamamen giyinmiş sayılmıyorsunuz. Peki siz onlarca farklı şapka, eşarp ve aksesuardan hangisini seçeceksiniz? Tercih sizin.

Son yıllarda renkli ve desenli parçalara yeterince doymamışçasına SS19 sezonunda desen olayını biraz daha abartıyoruz, adeta üzerimize ne kadar renk ve desen varsa giyiyoruz. Sezonun bir diğer renkli trendi: Yama. Yaza yakışır bu trendi özellikle kotlarda oldukça sık göreceğiz. Çiçekli elbiselerle yaz stilinizi yansıtabilirsiniz.

ilkbahar-yaz-2019-defilelerinden-dikkat-ceken-trendler-12475204 ilkbahar-yaz-2019-defilelerinden-dikkat-ceken-trendler-12475194 ilkbahar-yaz-2019-defilelerinden-dikkat-ceken-trendler-12475201

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.