Net Holding, Anex’in MGA havayoluna ortak oluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya’daki Türk kökenli tur operatörlerinden Anex’in kurduğu Antalya merkezli Mavi Gök Havacılık’a (MGA) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) Merit Otelleri’nin de bünyesinde olduğu Net Holding ortak oluyor.

Net Holding’in Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk, “Adamıza ne kadar çok havayolu uçuş düzenlerse ada ekonomisi de o kadar hızlı gelişir” dedi ve Mavi Gök Havacılık ile yüzde 10 hisse almak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

Hande Tibuk, Mavi Gök Havacılık’ın Kuzey Kıbrıs’a 15 Kasım’da düzenlemeye başlayacağı seferlerin KKTC’nin ekonomik gelişimi için çok değerli olduğunu belirterek, “Net Holding olarak 48 yılı geride bıraktık, birçok turizm yatırımının lideri olmanın getirdiği tecrübe ile havayolu yatırımının da çok ağır ve riskinin yüksek olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle Kuzey Kıbrıs’ın gelişimi için bugüne kadar olduğu gibi biz de elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.