RAMS Global ve Marriott International, Haliç ve Gaziantep’te toplam 210 odalı iki yeni tesis için anlaştı. Ankara ve Bodrum için görüşmeler sürüyor.
RAMS Global, gayrimenkul yatırımlarının konaklama ayağını uluslararası markalarla genişletiyor. Kazakistan ve Kırgızistan’daki projelerde Marriott International ile birlikte çalışan şirket, Türkiye’de iki yeni tesis için anlaşma imzaladı.
RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül ile Marriott International Otel Geliştirme, CEE & CIS Başkan Yardımcısı Ivan Kiseev’in imzaladığı anlaşma kapsamında, İstanbul’da Apartments by Marriott Bonvoy, Gaziantep’te ise Sheraton markası yer alacak. RAMS, yatırımlarda yatırımcı ve franchise modeliyle faaliyet gösterecek.
Haliç’te uzun süreli konaklama, Gaziantep’te şehir otelciliği
RAMS City Haliç içerisinde planlanan 100 odalı Apartments by Marriott Bonvoy, daire tipi konaklamayı otel hizmetleriyle birleştirecek. Uzun süreli konaklama ihtiyaçlarına yönelik tesiste spor salonu ve dinlenme alanlarının yanı sıra projenin restoran ve kafelerine erişim de sunulacak.
RAMS City Gaziantep bünyesindeki 110 odalı Sheraton Hotel Gaziantep ise beş yıldızlı şehir oteli konseptiyle geliştirilecek. Tesisin iş seyahatleri, turizm, toplantı ve etkinlik amaçlı ziyaretlere hizmet vermesi hedefleniyor.
Yeni yatırımlar için Ankara ve Bodrum gündemde
Devran Bülbül, iki markanın RAMS projelerindeki yaşam, sosyal alan ve konaklama birlikteliğini güçlendireceğini belirtti. Haliç ve Gaziantep’te farklı ihtiyaçlara yönelik modeller geliştirdiklerini ifade eden Bülbül, Ankara ve Bodrum’daki yeni otel yatırımları için de görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.
Ivan Kiseev ise Türkiye’deki anlaşmanın mevcut iş birliğini genişlettiğini, önümüzdeki dönemde yeni projelerle devam etmeyi hedeflediklerini bildirdi
