Şahan Gökbakar Sahili Özel Mülk’e çevirmeye çalıştı…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, komedyen Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki bir koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, ’Özel mülktür’ tabelası astığı iddialarıyla ilgili olarak inceleme başlattı.

Şahan Gökbakar, Marmaris’te turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında bulunan Delikyol mevkiindeki karadan ulaşımın olmadığı koyda bir süre önce Ankara’daki bir profesörden 10 milyon liraya dubleks villa satın aldı.

Gökbakar, iddiaya göre, Marmaris’e 67 kilometre mesafedeki mahallede satın aldığı villasının önündeki sahile izinsiz iskele yaptırıp, ’Özel mülktür girilmez’ tabelası astı, sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı. Gökbakar’ın tabelayı astığı anlar koydaki teknelerden görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı, basında yer aldı.

Şahan Gökbakar’ın villasının bulunduğu koya kaçak iskele iddiasına inceleme MUĞLA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, komedyen Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki bir koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, ‘Özel mülktür’ tabelası astığı iddialarıyla ilgili olarak inceleme başlattı. Gökbakar, milyonluk teknesinin yanı sıra ailesinin ulaşımı için mini sürat teknesi de aldığı öğrenildi. Komedyenin evinin içinde çocuk parkı, salıncak, çadır ve kendisi için özel bir bölüm yaptığı görüldü.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.