2017 Cadillac XT5 Yeni Tasarımıyla Sahnelerde

featured
The first-ever 2017 Cadillac XT5 is a comprehensively upgraded luxury crossover and the cornerstone of a new series of crossovers in the brand’s ongoing expansion. The XT5 further builds on Cadillac’s trademark attributes of distinctive, sophisticated and agile vehicles. Pictured: 2017 Cadillac XT5 Platinum; Exterior paint shown in in Red Passion Tintcoat; Interior environment shown in Maple Sugar with Jet Black accents and Satin Rosewood wood trim.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cadillac kapsamlı bir ürün gamı yeniliğinin tam ortasında. SRT modelinin yerini alan XT5, yeni modelin, yerini aldığı modele oranla kullandığı yeni tasarım dili ile daha yakışıklı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İç mekanda ise yeni XT5 son teknoloji donanımlar ile ferah bir kabin sunmakta. Tasarımcı ve mühendislerin diyetinden de kurtulamayan yeni model selefine oranla 126 kg hafiflemiş.

 

Yeni modele can veren motor eskiden olduğu gibi gücünü 3.6L V6 üniteden alarak 8 ileri otomatik şanzıman ile dört tekerleğine iletiyor. Motor 310 hp güç ve 366 NM tork üretiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.